ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Καλό το παραμύθι σας κύριε δήμαρχε αλλά δεν έχει δράκο …..

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας εικονικής πραγματικότητας, που παρουσίασε ο κύριος δήμαρχος στην τοποθέτηση του στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, παρουσιάζοντας τις συμβατικές υποχρεώσεις του Δήμου προς τους πολίτες ως έργο.
Απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι δεν έχει καταλάβει μέχρι και σήμερα ότι ζει και κινείται σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους συμπολίτες του.
Μέσα από μια λυσσαλέα επίθεση, κατά πάντων, προσπαθεί να δικαιολογήσει την δική του απραξία στα δημοτικά μας δρώμενα, μεταφέροντας την απογοήτευση για την πολιτική που ακολούθησε τα τρία τελευταία χρόνια με τις δράσεις της δημοτικής ομάδας του, ως κινήσεις απαξίωσης από πολιτικούς του αντιπάλους.
Με έναν πολύ φτωχό απολογισμό σε έργα, διαφημίζει ένα-δύο από αυτά, αλλά και βρίσκει απίστευτες αιτίες για να δικαιολογήσει την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο τόπος μας.
Πιστός στην μνημονική του φιλοσοφία, αντιλαμβάνεται τους ανήμπορους συνανθρώπους μας ως αριθμητικά νούμερα,  που μέρα με την μέρα αυξάνονται και έχουν ανάγκη από πραγματικές κοινωνικές δομές στο δήμο μας. Παραβλέπει προκλητικά ότι όταν ευημερούν οι αριθμοί... δυστυχούν οι άνθρωποι.
Τονίζει συνεχώς ότι ο δήμος μας είναι χρεωμένος, όταν μέχρι σήμερα σπαταλά χρήματα σε πανηγύρια, ευκαιριακές εκδηλώσεις  και απευθείας αναθέσεις, ενώ δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει, ότι στα σχολεία του δήμου μας οι μαθητές ουσιαστικά παγώνουν, αφού καλούνται οι διευθυντές να διαχειριστούν το λιγοστό πετρέλαιο που τους παρέχεται για θέρμανση.
Αναφέρεται στο μεγάλο θέμα των διοδίων και για τους δήθεν αγώνες που δίνει, αλλά προφανέστατα δεν τον αγγίζει, αφού πρώτος έτρεξε να πληρώσει τον λογαριασμό για τις διελεύσεις των δημοτικών οχημάτων.
Παρουσιάζεται ως σωτήρας με τυπικές παρεμβάσεις, για την  αποδόμηση και το κλείσιμο που συντελείται όλον αυτό τον καιρό, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στα όρια του δήμου μας  (ΕΛΤΑ, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΔΟΥ…) και  ταυτόχρονα θυμάται πολύ καλά τις ιατροφαρμακευτικές παροχές και το δημοτικό ασθενοφόρο -δωράκι του ΔΕΣΦΑ καλοπληρωμένο με τις περιουσίες των δημοτών του Καλάμου- προσπερνώντας τις καταγγελίες που έγιναν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. από συνεργαζόμενο με την ΚΕΔΩ ιατρό, για το πώς παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες.
Βλέποντας τα πάντα ψηφοθηρικά, έχει ξεχάσει τους νέους, αφού δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά σε μία ενέργεια για τα προβλήματα που τους απασχολούν σήμερα.

Καλό λοιπόν το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο κύριε δήμαρχε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: