ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μπήκαμε ήδη στην τελική ευθεία






Μπήκαμε ήδη στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και η δημοτική αρχή με φαμφαρονισμούς προσπαθεί πλέον να αποφύγει το  << πολιτικό Βατερλό >>  που οδηγείται.
Κανένα από τα πολυδιαφημισμένα έργα εκατομμυρίων ευρώ δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος. Οι Βιολογικοί καθαρισμοί μάλλον χάθηκαν, τα σχέδια πόλης, οι αναπλάσεις,τα αντιπλημμυρικά, και αλλά έργα που θα έφερναν την πολυπόθητη ανάπτυξη στην περιοχή μας, λιμνάζουν στα δημοτικά συρτάρια με ευθύνη της δημοτικής αρχής, ενώ ταυτόχρονα είναι σύνηθες φαινόμενο οι διαγωνισμοί και οι απευθείας αναθέσεις, με υπέρμετρο κόστος από αυτό της πραγματικής αγοράς. Ενώ την ίδια ώρα δεν εξυπηρετούν την καθημερινότητα του πολίτη.
Η εμφανέστατη πλέον στέρηση των υπηρεσιών προς τους πολίτες στην καθαριότητα, τον φωτισμό, τους δρόμους, την κοινωνική μέριμνα, δείχνει την κατάσταση που έφτασε ο δήμος μας.
Η δημοτική αρχή ξεχνώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις, θυσιάζει τις πολιτικές δυνάμεις της μεταξύ διαφωνιών και διαγραφών στο βωμό της υπέρμετρης προσωπικής ματαιοδοξίας, επιμένοντας να εφαρμόζει μια στείρα πολιτική που φέρνει τον τόπο πολλά χρόνια πίσω.Το που οδηγεί όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί από τις επιλογές της δημοτικής αρχής, είναι πασιφανέστατο πλέον, αφού σε κάθε δημοτικό συμβούλιο υπάρχει ένας πόλεμος καταγγελιών.
Δεν τιμά κανέναν να παραδέχεται κάποιος ευθέως, ότι δυο χρόνια τώρα ζημίωσε τον δήμο οικονομικά ή να παίρνονται αποφάσεις με τοποθετήσεις εκτός μικροφώνου, που εξηγούν το πώς θα λειτουργήσει το πολυδιαφημισμένο ασθενοφόρο και αυτό << ΔΩΡΟ >> της ΔΕΣΦΑ από τις περιουσίες των συμπολιτών μας του Καλάμου, μιας και είναι το μόνο που μπορεί να διαφημίσει προεκλογικά το έργο της δημοτικής αρχής.
Τα πολιτικά μνημόσυνα που επικαλείται κάθε φορά η δημοτική αρχή για να ξεφύγει από την σκληρή πραγματικότητα που την κυνηγά, πήραν τέλος και πλέον και είναι αντιμέτωπη με συσσωρευμένα προβλήματα και απαιτήσεις για τα οποία πρέπει να δώσει λόγο …


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ!!!!!!!!!!!!