ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Δήμος μας , μια δυναμική πολιτεία...


O Δήμος σήμερα διεκδικεί! Kανείς δεν μπορεί να του αρνηθεί το δικαίωμα αυτό. Σήμερα με ενωμένες δυνάμεις καλείται να πέσει στη μάχη. H κοινωνία του έχει την ευκαιρία να «σηκώσει τα μανίκια» και να παλέψει για την δημιουργία. Να στοχεύσει την ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς, χωρίς φραγμούς, χωρίς άλλες αναβολές, γιατί γνωρίζει, ότι δεν μπορεί να χάσει άλλο τρένο...
O Δήμος του σήμερα, είναι οι ενωμένες κοινωνίες όλης της βόρειας Αττικής, με τα ίδια προβλήματα και τους ίδιους στόχους και οφείλει να δώσει απαντήσεις σε όλα, με δύναμη που βγαίνει μέσα από τον απλό πολίτη, με φιλότιμες δημιουργικές προσπάθειες, με θέσεις και οράματα, που αυτός θέλει να βρίσκει σύμμαχό του μια δυναμική δημοτική Αρχή, χωρίς «χρώματα», παρωπίδες και παρατάξεις.
Ο μοναχικός δρόμος τέλειωσε και ένας άλλος, αυτός του συλλογικού αγώνα, ανοίγει μπροστά μας. Μπροστά όμως και τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν σε όλη την περιοχή.
Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι από όσους είχαν ταχθεί για να δώσουν λύσεις ή να χαράξουν το δρόμο τους, δεν ήταν λίγες οι φορές που αισθάνθηκαν τραγικά αδύναμοι, βλέποντας τις προσπάθειές τους να συνθλίβονται στα αδηφάγα γρανάζια της κρατικής μηχανής. Ή δεν ήταν λίγες οι φορές, που βρέθηκαν μπροστά σε ανθρώπους της άρνησης ή κολλημένους σε συνήθειες διαίρεσης.
Ο Δήμος χρειάζεται ανθρώπους ενεργής συμπαράταξης για δυναμική πορεία ανάπτυξης, με μάχιμη διάθεση δημιουργίας, με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα, χωρίς «σκιές», να προσφέρουν στο γενικό συμφέρον, στο συμφέρον όλου του τόπου. Με πείρα, οξυδέρκεια και τόλμη και το κυριότερο, με κλειστά αυτιά στις Σειρήνες της διάσπασης των στόχων και ανεπηρέαστους από μικροπολιτικές, όπως αυτές πλασματικών επιλογών και προσωπικών επιθέσεων, χωρίς την ύπαρξη καθαρής και έντιμης πρότασης.
Αυτό σημαίνει μια δυναμική πολιτεία και αυτό θέλουμε να πετύχουμε σήμερα, μέσα από τη δική μας «Δυναμική Πολιτεία» με τον Γιώργο Γιασημάκη.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 ΩΡΩΠΟΥ
Με την «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και τον

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: