ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Δεν φταίνε όλοι για το αποτέλεσμα …..



Με εμφανή την ασφυξία που  έχει προκαλέσει η ιδέα της απώλειας εξουσίας και  μπροστά στην αδυναμία να αντιμετωπίσει τα πολιτικά αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει, η δημοτική αρχή , προσπαθεί να χρεώσει την δική της αστοχία σε σκοτεινά πολιτικά κέντρα και << ατίθασους δημοτικούς συμβούλους >> της παράταξής της που δήθεν προσπαθούν να υπονομεύσουν το έργο της .
 Οι φωνές που αντιδρούν , δημόσια πλέον , σε αυτήν την λανθάνουσα  πορεία που έχει επιλέξει και ακολουθεί η δημοτική αρχή, όλο και πληθαίνουν στις τάξεις της αλλά προφανώς δεν βρίσκουν ανταπόκριση προσκρούοντας στην  παλαιοκομματική νοοτροπία που την διέπει την ώρα που έργα πολύ σημαντικά για τον τόπο και την ανάπτυξη του καθυστερήσουν η δεν δρομολογήθηκαν  και οι αλλαγές στην διοικητική δομή των υπηρεσιών του δήμου  που περιγράφονταν αναλυτικότατα  προεκλογικά, μένουν ακόμα  στο συρτάρι .
Καιρός είναι να σταματήσει πλέον το γαϊτανάκι μεταφοράς ευθυνών και το κυνήγι ηθικών αυτουργών  έξω από τις τάξεις της . Ας  επικεντρωθεί στα ουσιαστικά της καθήκοντα , αυτά που καλείται να εκτελέσει, σεβόμενη την  εκλογική ετυμηγορία των πολιτών του δήμου μας, κάνοντας ουσιαστικό έργο που θα ωφελήσει τον τόπο, ακούγοντας αυτές τις διαφορετικές φωνές  .

4 σχόλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ είπε...

To σκουλήκι μαζεύεται όταν το πατούν.Αυτό είναι έξυπνο.Με τούτο τον τρόπο μειώνει τις πιθανότητες να το πατήσουν πάλι.
Στη γλώσσα της ηθικής αυτό λέγεται ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!
ΝΙΤΣΕ
Υ.Γ.Δυστυχώς η δημοτική αρχή του κ.Οικονομάκου δεν γνωρίζει την σημασία αυτής της λέξης!αντιθέτως πιστεύει οτι με επίθεση καθε είδους θα κάμψει τις φωνές που επιζητούν την νομιμότητα!
ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

armeni-avlonas.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

einai alitheia pos to oroposavrio kai to oropos express vriskontai ena vima prin tin teliki sinergasia?????