ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ UBER ALLES



                                                       ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  


Στην σημερινή δημοτική πραγματικότητα των μη αρεστών, των ανυπότακτων της δημοτικής αρχής, των αρνητών της δημοτικής ασυδοσίας, όλων όσων έχουν διαφορετικό πολιτικό όραμα για την καθημερινότητα, τα έργα και την ανάπτυξη, κάποιοι ανεξέλεγκτοι (που νομίζουν πως θα παραμείνουν έτσι), πιστεύουν πως όλοι αυτοί που προαναφέραμε πρέπει να ριχτούν στον πολιτικό καιάδα της δημοτικής αρχής. Πρέπει να εξοστρακιστούν στην «Μακρόνησο» της πολιτικής τους αλαζονείας. Οι ανεξέλεγκτοι αυτοί νομίζουν ότι είναι αναντικατάστατοι κάτω από την ομπρέλα του Δημάρχου και ελεύθερα χωρίς κανένα έλεγχο μπορούν να προπηλακίζουν και να λοιδορούν πολίτες οδηγώντας τους σε δημοτικά κρεματόρια. 
Οι αντίθετες απόψεις λογοκρίνονται από την ανωτέρα  διοίκηση και  καίγονται στην πυρά των δημοτικών ιεροεξεταστών, αφού κάθε τι που δεν είναι αρεστό και αντικατοπτρίζει την σημερινή εικόνα του Δήμου ταράζοντας τον ύπνο τους, αντιμετωπίζεται ως εικονική πραγματικότητα.
Οι σημερινοί μελανοχίτωνες προσπαθούν να περάσουν μια ιδιότυπη πειθαρχία, σκορπώντας κλίμα τρομοκρατίας και επιχειρώντας με συνεχή βομβαρδισμό δημόσιας προπαγάνδας, να ωραιοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν κάθε τι ανήθικο και παράνομο κάνουν, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία των πολιτών να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.
Όμως, τρελός παπάς τους βάφτισε...

3 σχόλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ είπε...

ν΄αγιάσει το στόμα σου ΜΠΑΛΟΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ) ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ,ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ,ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ....ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ,ΡΕΥΜΑ,ΘΕΣΗ,ΧΡΗΜΑ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ..ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΙΝΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΑΠΟΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ