ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κανείς απ' αυτούς δεν μπορεί να μας αποκαλεί τζαμπατζήδες...

Μετά το «μαζί τα φάγαμε», το «κοπριτών» και το «μη παραγωγικών ένστολων υπαλλήλων», ακούσαμε και το «τζαμπατζήδες»! Μια έκφραση που χρησιμοποίησε ο υπουργός κ. Ρέπας για να χαρακτηρίσει την απροθυμία όλων εμάς να αποδεχθούμε ό,τι σχεδιάστηκε και εκτελείται σε βάρος όλων εμάς των απλών πολιτών, που διαφωνούμε με την πολιτική που ασκείται σήμερα, αλλά και με την πολιτική που ασκήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και μας έχει φτάσει στα όρια της οικονομικής ανέχειας και της καθημερινής επαιτείας του κράτους.

Δεν μπορεί κανείς απ’ αυτούς που μας οφείλει και δεν τον ακουμπά καμιά κρίση, να μας αποκαλεί τζαμπατζήδες, όταν σήμερα με δική τους ευθύνη και σίγουρα όχι δική μας, πληρώναμε τις δικές τους αποφάσεις, τις πληρώνουμε ακόμη και θα τις πληρώνουμε δεν ξέρω ως πότε! Τα δικά τους λάθη, τις δικές τους παραλήψεις και πολιτικούς πειραματισμούς, που μας «σέρβιραν» διαχρονικά με όλες τις κυβερνήσεις και που μας έφτασαν εδώ που φτάσαμε.
Φτάνει! Ο Έλληνας πολίτης όσο φιλότιμο και να έχει, όσο υπομονή και να κάνει, αυτό που δεν ανέχεται είναι να τον υποτιμούν και να τον χαρακτηρίζουν με όσα κατεβάζει η γκλάβα αυτών που πληρώνει τόσα χρόνια άδικα και μάλιστα πολύ ακριβά, για τις απαλλαγμένες ποινικών ευθυνών, «υπηρεσίες» τους...
Κάνεις από όλους εμάς που τόσα χρόνια κάνουμε υπομονή, δεν είναι ούτε υπονομευτής ούτε αντικοινωνικός. Αντίθετα, πάντα πληρώναμε προσδοκώντας τις καλύτερες μέρες που προεκλογικά μας υπόσχονταν και ποτέ δεν είδαμε.
Αλλά έφτασε ίσως η ώρα, να ζητήσουμε και  εμείς οι «τζαμπατζήδες» από όλους αυτούς τους κυρίους, να πληρώσουν για το έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί στην παρτίδα μας, είτε είχαν άμεση συμμετοχή στην δημιουργία του είτε έμμεση. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, δυστυχώς, μόνο με το να τους στείλουμε σπίτι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: