ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Πολιτική χρεοκοπία...

                                              
Ο προβληματισμός, η αγωνία, ο πανικός και η απόγνωση της Δημοτικής Αρχής είναι πλέον εμφανής, με αποτέλεσμα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια.  
Kάνει το ένα λάθος μετά το άλλο βλέποντας το πολιτικό σκηνικό οριστικά πλέον να έχει αλλάξει, με την Aντιπολίτευση να παρουσιάζεται αποφασιστική, απέναντι σε μια Δημοτική Aρχή που διακατέχεται από πολιτικό αμοραλισμό.
H συναίνεση λοιπόν είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να ελπίζει και της τον υποδεικνύουν, αυτοί που ο Δήμαρχος κατηγορούσε ως συμμορία, άσχετους ή προδότες, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι πιο πατριώτες από αυτούς που ο κόσμος επέλεξε για την τύχη του Ωρωπού.
Τι και αν ο Δήμαρχος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να μεταφέρει τις ευθύνες της αποτυχίας, του ίδιου και της ομάδας του, σε πνευματικούς καθοδηγητές, ενώ θα έπρεπε να κοιτάζει μέσα στο δικό του πολιτικό «τσαντόρ», τι του έχει «αφανίσει» την ορθή πολιτική σκέψη και πράξη.
 Ο πρωτοφανής ρεβανσισμός και η υπέρμετρη ματαιοδοξία, γκρέμισαν από τον χωμάτινο θρόνο αυτούς που ο λαός εξέλεξε ως ηγήτορες και κυβερνούν μέχρι σήμερα ως επιβήτορες, κατρακυλώντας στην άβυσσο της οπισθοδρόμησης.
H Συμπολίτευση έδειξε περίτρανα το πολιτικό τέλμα που έχει περιέλθει και αφήνει πλέον τον πρώτο λόγο έχουν οι πολιτικοί «συνέταιροι» της «κλειστής» ομάδας του Δημάρχου, που λειτουργούν πλέον ανεξέλεγκτα μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Προπηλακισμοί, πολιτικές ύβρεις, απειλές, κατά πάντων όσων τους αντιστέκονται και δεν ακολουθούν τον κατήφορό τους.
Η πρόσφατες εικόνες του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούν την καλύτερη εξήγηση, στο γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στη σημερινή Δημοτική Aρχή!
Μέσα λοιπόν σε όλα αυτά, αρχίζουμε να μετράμε απώλειες και στα κεκτημένα! Χάσαμε όλα τα επιχορηγούμενα κοινωνικά προγράμματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό της ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Αυτή είναι η... «φροντίδα» του Δημάρχου στους πολίτες του Ωρωπού! Θυσίασε την προσφορά μας στον ανήμπορο συμπολίτη μας, στο βωμό της πολιτικής αλαζονείας του!


Δεν υπάρχουν σχόλια: