ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δημοτική μειοδοσία

Κάποιοι ξαναβρήκαν και μάλιστα  ετεροχρονισμένα τον χαμένο  ιδεαλισμό τους, κατηγορώντας ως δημοτικούς μειοδότες , συναδέλφους , συμπατριώτες , συμπολίτες , συναγωνιστές όταν οι ίδιοι αυτοί κύριοι έχουν χάσει την πολιτική τους  αθωότητα.
Δημοτική μειοδοσία λοιπών κατά τον κύριο Δήμαρχο, είναι να διαφωνείς και να προσπαθείς με πολιτικές πράξεις να δείχνεις την αντίθεσή σου . Φαίνεται ότι τα χρόνια του Πολυτεχνείου πέρασαν , αφού εξαργυρώθηκε η πολιτική υπεραξία τους και μάλιστα υπερτιμημένη.
Η ελεύθερη  βούληση τώρα πλέoν, μπορεί να είναι και σχήμα λόγου μερικές φορές, όταν ο καιροσκοπισμός και η χειραγώγηση των συνειδήσεων προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου είναι δεδομένα . Αυτό  δείχνει   την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει  η δημοτική αρχή .
Αλλά τι άλλο εκτός από Δημοτική μειοδοσία δεν  είναι κύριε Δήμαρχε   ο τρόπος που αντιμετωπίσατε  τα προβλήματα  του νερού , των σκουπιδιών   όταν  σε κανένα από  αυτά δεν πετύχατε  λύση μέχρι τώρα προκαλώντας  την δυσφήμηση ,  τον εξευτελισμό ,  την κοινωνική και οικονομική υποβάθμιση του τόπου μας ;
Τι είναι η απόφασή σας για τον υγρότοπο και όσα άλλα καταμαρτυρεί η καθημερινότητα του συμπολίτη μας ;
Σε κάποια αναλαμπή του χαμένου ιδεαλισμού σας και όταν κατορθώσετε να ξαναβρείτε την χαμένη πολιτική σας  αθωότητα σκεφτείτε λίγο πως με την παραίτηση σας θα προσφέρατε πραγματικά το μεγαλύτερο έργο της τετραετίας που περνά  για τον τόπο μας .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: