ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας ...

Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας ο εκκωφαντικός θόρυβος των εκατέρωθεν ανακοινώσεων πνίγει την φωνή των πραγματικών προβλημάτων της περιοχής μας .
Η κατάργηση των  διοδίων , η απορρύπανση του  Ασωπού ,οι δημιουργία βιολογικών καθαρισμών , η Ανεργία και το μέλλων των νέων της περιοχής μας ,η Ανάπτυξη της περιοχής μας  και πως θα την πετύχουμε είναι ερωτήματα που ζητούν όχι μόνο απαντήσεις στα χαρτιά αλλά και λύσεις .
Για όλα αυτά και πολλά άλλα δεν φταίει μόνο το Μνημόνιο που το οποίο και έκαναν  κορωνίδα στην προεκλογική τους καμπανιά  αλλά παράλληλα είτε σε αυτοδιοίκητηκο είτε και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο όλα τα προηγούμενα χρόνια κανείς δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά .
Όλοι απέφευγαν να τοποθετηθούν  για  το μεγάλο ζήτημα του Ασωπού που ταλάνισε την τοπική μας κοινωνία και κατάστρεψε οικονομικά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων φοβούμενοι το πολιτικό κόστος  και  δεν ασχολήθηκαν με  το Αναπτυξιακό Σχεδιασμό που η κεντρική εξουσία αποφάσισε και νομοθέτησε οριοθετώντας το σύνολο των κήπων της αττικής στον Δήμο μας . Άρα   η<< πίσω αυλή >> όπως χαρακτηρίζεται είναι απόφαση όλων αυτών που τόσα χρόνια ακούσαν κοινοβουλευτικό έργο και εκλέγονταν στην περιοχή μας .
Δεν μπορεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση   να αποφασίζει την κατασκευή ενός Νοσοκομείου στα Μεσόγεια που καταφανέστατα εξυπηρετεί μόνο τους πολίτες που κατοικούν εκεί αλλά και αναβαθμίζει και την περιοχή τους χωρίς για άλλη μια φορά να λαμβάνει υπόψη της και τις δικές μας ανάγκες .
Τώρα τι θα αλλάξει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: