ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Το παραμύθι έλαβε τέλος

                                                            
Επιτελούς μπλόκαρε ο μύλος από το «περίστροφο» της Δημοτικής Aρχής που πυροβολούσε αδιακρίτως επί δικαίων και αδίκων, τυφλωμένη από την αλαζονεία της εξουσίας και εξαγγέλλοντας έργα και μελέτες προεκλογικού χαρακτήρα με όλη τη δόση της ψηφοθηρίας.
Δράστης της αφλογιστίας αυτής, δεν είναι άλλος από την Aντιπολίτευση, μετά την ολική επαναφορά της από χειμέρια πολιτική νάρκη και ώριμη πλέον, δείχνει πως μπορεί να φρενάρει τα αδιαφανή σχέδια της «κλειστής» ομάδας του Δημάρχου, με το δικό της μοναδικό όπλο που δεν είναι κανένα άλλο, παρά η πραγματική αποστολή της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Aκόμη και η αποχή της, είναι μια πολιτική πράξη με νόημα και δημιουργική διάσταση.
Το παραμύθι έλαβε τέλος και η αυλαία του θεάτρου του παραλόγου έπεσε σκεπάζοντας αυτούς που με τις πράξεις και παραλήψεις τους έφεραν τον τόπο σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.
Αυτούς που εκμεταλλεύονται το αύριο τάζοντας μας οδούς και πλατείες ονείρων, αλλά πάνω από όλα συμμετοχή σε μια πλαστή πραγματικότητα.
Όσο λοιπόν θα προσπαθείς καλέ μου φίλε Δήμαρχε να ωραιοποιείς καταστάσεις και να μεταφέρεις ευθύνες, κυνηγώντας μάγισσες, όλοι εμείς ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ… την επόμενη μέρα, που θα ξαναβάλουμε τον τόπο μας μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: