ANDREAS BALOKAS

ANDREAS BALOKAS

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Με κλήρο εξέλεξαν τον υποψήφιο για το Δήμο Ωρωπού


Με μια άκρως πρωτοφανή διαδικασία προχώρησαν οι πρόεδροι της Μαλακάσας και του Συκάμινου κ.κ. Κώστας Λίτσας και Θωμάς Ρούσης αντίστοιχα, στην ανάδειξη του υποψηφίου για το νέο Δήμο του Ωρωπού.
Αποφάσισαν λοιπόν να το ρίξουν στον κλήρο αγνοώντας προφανώς πως υπάρχουν πιο δημοκρατικές πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα αυτό που ακολούθησαν οι υποψήφιοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» για το Δήμο Διονύσου, ανάμεσα στον κ. Ιωάννη Νικητόπουλος και Ιωάννη Καλαφατέλη, ο οποίος μέσα από μια εκλογική διαδικασία εκλέχτηκε επικεφαλής της παράταξής τους.
Θα πρέπει λοιπόν μερικοί να καταλάβουν ό,τι έχει να κάνει με εκλογές και με το μέλλον των πολιτών τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Τέτοιες ενέργειες που προκαλούν θυμηδία και παράλληλα οργή στο σύνολο των πολιτών θα πρέπει να αποφεύγονται. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινωνίας μας έχει προχωρήσει μπροστά και τέτοιες παρωχημένες ενέργειες που ανήκουν σε άλλες εποχές και που χαρακτηρίζονται από έλλειψη σοβαρότητας μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει η κοινωνίας έχει εξελιχθεί και πλέον έχουμε ξεφύγει από καθεστώτα οπερέτας.
Για όποιον ενδιαφέρεται τελικά να μάθει για το ποιος τελικά πήρε το χρίσμα, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Λίτσας τελικά στάθηκε πιο τυχερός και θα είναι αυτό που θα ηγηθεί της παράταξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: